SKU
A0430023

Geanta Avid Carp A-Spec Lowdown Carryall

Special Price 453,00 RON Regular Price 533,00 RON

Geanta Avid Carp A-Spec Lowdown Carryall

A-Spec Lowdown Carryall este o geanta multifunctionala, ce poate fi purtata pe umar, fabricata din poliester Dura-Tech, special conceputa pentru depozitarea hainelor, ustensilelor si accesoriilor de pescuit. Este alcatuita din 3 compartimente individuale ce se pot strange si forma o geanta compacta. Geanta dispune de o baza captusita cu material EVA cauciucat si impermeabil, ce impiedica patrunderea apei si a murdariei la interior. Cele 4 "talpici" din plastic prevazute cu gripuri aderente, ofera stabilitate gentii, putand fi pozitionata fara probleme pe soluri imbibate cu apa sau denivelate.

Interiorul compartimentului de jos (unde este baza gentii) este captusit cu material buretat ce amortizeaza excelent socurile mecanice. In acest compartiment se pot depozita haine sau accesorii mai voluminoase. Inchiderea capacului se face cu ajutorul unui fermoar dublu Heavy Duty de 10mm rezistent la manipulari repetate. De fiecare cheita a fermoarelor este atasat cate un manson cauciucat, pentru o inchidere facila si o priza ferma. Capacul de inchidere este complet matlasat iar spatiul interior al compartimentului este finisat cu material textil de camuflaj.

Compartimentul din mijloc este captusit cu material buretat ce amortizeaza excelent socurile mecanice. In acest compartiment se pot depozita de asemenea haine sau accesorii mai voluminoase. Inchiderea capacului se face cu ajutorul unui fermoar dublu Heavy Duty de 10mm rezistent la manipulari repetate. De fiecare cheita a fermoarelor este atasat cate un manson cauciucat, pentru o inchidere facila si o priza ferma. Capacul de inchidere este complet matlasat iar spatiul interior al compartimentului este finisat cu material textil de camuflaj.

Compartimentul de deasupra dispune de un capac de inchidere rigid din poliester ranforsat, ce are pe interior preaplicat un buzunar semi-transparent din plastic ce se inchide cu fermoar. De asemenea pe interiorul capacului rigid sunt pozitionate 4 lacasuri tubulare unde se pot depozita picheti cu lungimea de 12 inch (aproximativ 40cm). In acest compartiment exista un separator captusit cu material buretat pe care se pot depozita buzz bari sau alte accesorii de pescuit. Prinderea acestora se poate face cu ajutorul a 4 benzi velcro si a unor benzi elastice.

Toatre cele 3 sectiuni ale gentii se prind intre ele cu fermoare duble Heavy Duty de 10mm, rezistente la manipulari repetate. Cureaua de umar captusita cu material cauciucat impermeabil (waterproof) se poate regla pe lungime si de asemenea se poate detasa foarte usor. Manerele de transport captusite cu neopren nu ranesc pielea palmei si asigura un confort ridicat in timpul utilizarii chiar daca geanta este complet incarcata si, prin urmare, grea.

Caracteristici:

 • Tip geanta: carryall;
 • Dimensiuni: 50x35x39cm;
 • Material: polyester Dura-Tech;
 • Pereti captusiti cu material buretat;
 • Baza captusita cu material cauiucat impermeabil;
 • Talpici din plastic cu gripuri aderente pe baza gentii;
 • Separator captusit cu material buretat;
 • Fermoare duble Heavy Duty de 10mm;
 • Curea de transport captusita si reglabila;
 • Manere de transport captusite cu neopren;
 • Greutate: 2.5kg.
Mai multe Informații
Brand
Avid
Scrie propria Recenzie
Ați făcut recenzie pentru:Geanta Avid Carp A-Spec Lowdown Carryall
Nota dumneavoastră
To Top