SKU
204606

Geanta Trakker NXG Chilla Bag Mare

 
Special Price 235,00 RON Regular Price 282,00 RON

Geanta Chilla NXG mare  a fost concepută special pentru a menține mâncarea sau momeala reci. Dispunând de pereți izolați de înaltă densitate care încorporează un strat de folie, oferă proprietăți super-termice și performanță maximă. Fie că este vorba de micul dejun de mâine sau de boilies congelate pentru sesiunea dvs., Geanta NXG Large Chilla este perfectă pentru pastrarea lor intacta.

Ca un ghid aproximativ al capacității gentii mari Chilla, acesta va găzdui confortabil aprox. 15 kilograme de boilies. Pentru acele sesiuni de pescuit mai scurte in care ati putea dori să luati cantități mai mici de momeală și / și alimente, este disponibilă și geanta NXG Chilla  mică, care va conține aprox. 8 kilograme de boilies.

Sfat util: Gentile NXG Chilla au fost concepute pentru a oferi performanțe optime atunci când sunt pline. Când nu umpleți o geantă Chilla la capacitatea maximă cu momeală sau / și alimente, împachetarea tuturor cavităților cu folie cu bule vă va ajuta să păstrați conținutul mai proaspăt pentru mai mult timp.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

 • Pereți de înaltă densitate pentru o izolație de neegalat
 • Material intern captusit cu folie, usor de curatat
 • Fermoar principal cu două direcții
 • Buzunar frontal cu fermoar
 • Curea de umăr căptușită detașabilă
 • Mânerele de transport EVA

  SPECIFICAȚII TEHNICE
  Material: poliester 600D
  Dimensiuni: L45cm X W35cm x H26cm
Mai multe Informații
Brand
Trakker
Scrie propria Recenzie
Ați făcut recenzie pentru:Geanta Trakker NXG Chilla Bag Mare
Nota dumneavoastră
To Top