SKU
211606

Set de Gatit Trakker Armolife Marble Mediu

Special Price 172,00 RON Regular Price 206,00 RON

Cu trei opțiuni diferite în gamă, seturile de vase de marmură Armolife au fost dezvoltate pentru a fi extrem de rezistente și sunt fabricate dintr-un material durabil, cu două straturi de marmură, care aduce calități antiaderente de calitate profesională. Fiecare tigaie are o construcție extra-groasă de aluminiu de 2,5 mm, cu o bază din oțel inoxidabil cu logo-ul în relief.

Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate cu o întreagă varietate de surse de căldură acasă și de pe mal și sunt finisate într-o culoare verde măsliniu cu pete albe și negre. Fiecare set cuprinde o cratiță, o tigaie și un mâner detașabil, care este compatibil cu toate tigăile din gamă și are un dispozitiv de siguranță cu acțiune dublă pentru a preveni orice șansă de eliberare accidentală atunci când manipulați tigăi fierbinți.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

  • Acoperirea durabilă cu două straturi marmorate aduce vase antiaderente de calitate superioară, de calitate profesională.
  • Construcție din aluminiu de 2,5 mm foarte groasă.
  • Baza din oțel inoxidabil pentru utilizare pe diverse surse de căldură - inclusiv: plite cu gaz, radiale, ceramice, cu halogen și cu inducție.
  • Culoare verde măslin cu pete albe și negre.
  • Vine livrat cu o tigaie de sos de 18cmØ x 7,8cm, o tigaie de 24cmØ x 5cm și un mâner detașabil.
  • Mânerul detașabil rezistent la căldură cu dispozitiv de siguranță cu două acțiuni previne eliberarea accidentală.

Mai multe Informații
Brand
Trakker
Scrie propria Recenzie
Ați făcut recenzie pentru:Set de Gatit Trakker Armolife Marble Mediu
Nota dumneavoastră
To Top